fbpx Skip to content

Támogatás

Támogatók

Bán MelindaVégh Sándor – Iby András – Böszörményi Gábor – Tartóczki István


2021 elején indult a magazin és azóta minden hónapban érkezik, csodálatos sorozatokkal, nektek köszönhetően. 2022 februárban az első szülinapunkon megrendeztük a címlapos kiállítást, ami ugyancsak szuper volt, 2023-ban pedig érkezik a második kiállítás is. Nélkületek, támogatók nélkül mindez nem sikerülne. Köszönjük!

Most viszont elfogytatok, és elkezdenénk szervezni a második szülinapi kiállítást februárra. Így ismét kérünk titeket, hogy ha van rá lehetőségetek, akkor támogassátok a magazint, akár kis összegekkel. 

Kérjük ezt úgy, hogy szeretnénk többet adni a támogatóinknak:

  • Havi kis támogatás: ez is nagyon sokat számít, nagyon köszönjük!
  • Havi közepes támogatás: hozzáférhetsz a zárt Facebook csoporthoz, ahol beszélgethetünk egymással, megoszthatjuk a tapasztalatainkat, kérdezhetünk egymástól. Bizonyos időközönként pedig szeretnénk kicsit irányítottabb élő beszélgetéseket is lebonyolítani itt, különböző kapcsolódó fotós témákban.
  • Havi nagy támogatás: zárt Facebook csoport hozzáférés, plusz a nevedet és a fotós oldalad linkjét feltűntetjük itt, a támogatói oldalon.

Ehhez támogatói platformot is váltunk, és átköltözünk a Patreon rendszerére. A havi magazin továbbra is ingyenesen letölthető marad, emellett 400-800-1200 forintos (+ÁFA) támogatási lehetőségek érhetők el. Igyekeztünk úgy belőni, hogy ne kerüljön többe, mint egy újságosnál megvett magazin ára. Lehetőség van egyszeri támogatásra is, ilyenkor válaszd ki az egyik havi támogatási csomagot, majd ha elindult a támogatás, azonnal le is mondhatod.