fbpx Skip to content

Támogatás

Támogatók

Bán Melinda – Végh Sándor – Kockaközi Bandi – Böszörményi Gábor – Tartóczki István


2021 elején indult a magazin és azóta minden hónapban érkezik, csodálatos sorozatokkal, nektek köszönhetően. 2022 februárban az első szülinapunkon megrendeztük a címlapos kiállítást, ami ugyancsak szuper volt. Nélkületek, támogatók nélkül nem sikerült volna. Köszönjük!

Most viszont elfogytatok, és elkezdenénk szervezni a második szülinapi kiállítást februárra. Így ismét kérünk titeket, hogy ha van rá lehetőségetek, akkor támogassátok a magazint, akár kis összegekkel. 

Kérjük ezt úgy, hogy szeretnénk többet adni a támogatóinknak:

  • Havi kis támogatás: ez is nagyon sokat számít, nagyon köszönjük!
  • Havi közepes támogatás: támogatók nevét és fotós oldalát elhelyezzük egy új Támogatók oldalon itt a weboldalon, és itt is maradnak örökre.
  • Havi nagy támogatás: a nagy támogatókat is feltűntetjük az oldalon, és hozzáférhetnek az újonnan nyitott Discord szerverhez, ahol chatelhetünk és hang-, és videóbeszélgethetünk egymással, megoszthatjuk a tapasztalatainkat, kérdezhetünk egymástól. Hetente egyszer pedig szeretnénk kicsit irányítottabb élő beszélgetéseket is lebonyolítani itt, különböző kapcsolódó fotós témákban.

Ehhez támogatói platformot is váltunk, és átköltözünk a Patreon rendszerére. A havi magazin továbbra is ingyenesen letölthető marad, emellett 400-800-1200 forintos (+ÁFA) támogatási lehetőségek érhetők el. Igyekeztünk úgy belőni, hogy ne kerüljön többe, mint egy újságosnál megvett magazin ára. Lehetőség van egyszeri támogatásra is, ilyenkor válaszd ki az egyik havi támogatási csomagot, majd ha elindult a támogatás, azonnal le is mondhatod.